Mai nyitvatartás: 08:30 - 18:00

Advent harmadik hétvégéje a Balaton Klubban

Egy igazán különleges adventi kavalkáddal készülünk ezen a hétvégén. Örömmel fogadtuk el a Kőröshegyi Levendulás valamint a Völgyhíd Konyha & Rét felkérését és csatlakoztunk a közös eseményhez: "Karácsonyi kisvonatozás és adventi forgatag a Balatonnál".

A Balaton Klub programja:
2022. december 10. szombaton
Kávézónk és éttermünk már reggel 8 órától várja a korán kelőket frissen készített reggelivel, ropogós péksüteményekkel, croissanttal, illatos kávé specialitásokkal.
Egy bőséges és finom reggeli után 10 órától indul a karácsonyi kisvonat a Kőröshegyi Levendulásba és tovább a Völgyhíd Konyha & Réthez.


Mi délután várunk vissza Benneteket színes, zenés programjainkkal és az adventi vásárral:
15.00 - 18.00 adventi vásár, a kézműves sarokban Luca búza ültetés
15.30 órától Földvári Csibészek Line Dance Csapat táncbemutatója és táncház
16.00 órától a balatonföldvári Mesevár Óvoda ovisainak karácsonyváró műsora
17.00 órától Kalap Jakab Produkció: saját dalokból álló bábkoncert a folk-világzene sokszínűségével, a magyar hagyományokkal és sok-sok humorral. A műsor az élő koncert és a bábszínház ötvözete.

2022. december 11. vasárnap
Reggel 8 órától nyitva tartunk, kávézónk és éttermünk vár Benneteket.
10.00 és 16.00 óra között adventi vásár és zenés forgatag teszi meghitten izgalmassá a vasárnapot. A karácsonyi kisvonat ismét útra kel, hogy felkereshessétek programunk másik két helyszínét.

Mindkét napon saját receptünk szerint készített narancsos forró csokival, karácsonyi punccsal, forralt borral készülünk a Balaton Klub előtti téren az adventi vásárban.
Éttermünkben ebédidőtől megkóstolhatjátok házi disznótorosunkat, frissen töltött hurkát, kolbászt és pecsenyét. A visszatérő kisvonattal estig várunk Benneteket.

Köszönjük a Balatonföldvári Kistérségi Turisztikai egyesület támogatását !